Jacob van der Eijk is de lijsttrekker VVD Midden-Delfland.

Jacob van der Eijk (Den Hoorn) is in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen opnieuw gekozen door de leden van VVD Midden-Delfland als lijsttrekker.

“Als aanvoerder van een fantastisch team VVD’ers heb er ik zin in mij in te zitten voor de inwoners van Midden-Delfland. Ik hoop dat iedereen die landelijk op de VVD stemt ons lokaal ook het vertrouwen geeft. VVD Midden-Delfland is de lokale partij!”, aldus de nieuwe lijsttrekker.

 

Huidige raadsleden Andre Gebben en Jerry Moerman keren ook weer terug op de lijst. Met Bas Kooy, Iris van der Marel en Martine van de Ende zijn er ook 3 nieuwkomers op de lijst van de liberalen.

Huidig wethouder Wendy Renzen staat als lijstduwer op de lijst. Als bestuurder je eigen beleid controleren is niet meer passend in huidige bestuurscultuur.

 

Wonen, Werken, Leven in Midden-Delfland is de titel van het verkiezingsprogramma. Dit programma is geschreven met behulp van input die wij van onze inwoners hebben gekregen en is dus op maat gemaakt voor onze gemeente. Natuurlijk zijn de bekende VVD thema’s benoemd, passend voor Midden-Delfland.