André Gebben benoemd tot commissielid voor de VVD


Tijdens de raadsvergadering van 12 december jl. is André Gebben benoemd tot commissielid van de VVD. Met zijn benoeming tot commissielid onderstreept hij zijn intentie om direct al voor de inwoners  van Midden-Delfland namens de VVD van betekenis te zijn.

André staat derde op de VVD-kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Hij ziet het commissielidmaatschap daarom ook als een warming- up voor het raadslidmaatschap, want hij hoopt, dat hij volgend jaar tot raadslid zal worden gekozen.

André: “Ik ben woonachtig in Maasland en heb samen met mijn vrouw 2 kinderen, een zoon van 14 en een dochter van 12. In het dagelijks leven ben ik dierenarts en samen met mijn vrouw run ik een dierenkliniek voor gezelschapsdieren in Schiedam-Noord.

Oorspronkelijk kom ik niet uit deze regio. Mijn jonge jaren ben ik opgegroeid in het noordoostelijk deel van Friesland, in het mooie dorp Buitenpost. Pas na een aantal tussenstops, voor studie en werk, ben ik in Maasland komen wonen. Dit is inmiddels al weer 14 jaar geleden.”


André: “Ik heb naast de studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht ook de studie Veehouderij aan de Landbouwuniversiteit van Wageningen afgerond.

In de afgelopen 14 jaar ben ik mij een echte Midden-Delflander gaan voelen. Deze unieke gemeente wordt gekenmerkt door gemoedelijkheid, rust en ruimte. Met z’n allen willen we deze karakteristieken graag bewaren.”

André: “Graag wil ik de verantwoordelijkheid nemen om er op bestuurlijk niveau voor te zorgen dat Midden-Delfland die mooie, open en fijne gemeente blijft. Ook wil ik graag dat Midden-Delfland een gemeente blijft waarin een ieder zich vrij kan voelen en de ruimte krijgt zich te ontplooien zonder dat dit ten koste gaat van de saamhorigheid. Dit vraagt om een rechtvaardig, daadkrachtig en liberaal bestuur. Daar zal ik mij sterk voor maken.

Onderwerpen die voor mij belangrijk zijn, zijn onder andere mkb, landbouw, milieu, energie, sport, volksgezondheid, onderwijs, recreatie, openbare orde en veiligheid.”