Wendy Renzen-Van Leeuwen stelt zich voor

Op de kieslijst van de VVD Midden-Delfland zijn nieuwe kandidaten gekozen. Via deze rubriek stellen zij zich aan de lezer/kiezer voor. 

Als eerste kandidaat stelt Wendy Renzen-Van Leeuwen zich voor.

Wie ben ik?

Woonachtig in Maasland (gemeente Midden-Delfland). Getrouwd, moeder van 3 dochters en 1 zoon. Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en werkzaam geweest als docent Economie en Management & Organisatie. Momenteel werk ik als paralegal op een advocatenkantoor. 

Waarom de gemeenteraad?

Ik ben begaan met onze gemeente en wil actief meedenken over alle ontwikkelingen die op ons af komen. Vanuit mijn vakgebied heb ik expertise in het beoordelen van begrotingen en kan ik actief meedenken over de allocatie van middelen. Als lid van verschillende medezeggenschapsorganen heb ik ervaren wat het belang is van het overbruggen van meningsverschillen en hoe belangrijk het is om echt te willen luisteren naar alle belanghebbenden. Belangrijker nog dan het hebben van relevante kennis en ervaring, is naar mijn mening dat een gemeenteraadslid gedreven is, tijd heeft of vrij wil maken om goed in zaken te duiken. Intrinsiek ge├»nteresseerd is in het mede vormgeven van een veilige, financieel gezonde en groene gemeente. 

Wendy Renzen-Van Leeuwen